Известие

Collapse
No announcement yet.

Крушки за габаритите на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от trustworthy
    Първоначално публикувано от valjo
    Първоначално публикувано от Tinoto
    OSRAM също е добър вариант при това на по-ниска цена
    ами ако се вярва на Пламен и не само, Осрам имат доста по-кратък живот ...
    Ама ако вземем служебното возило на тоя Пламен, се оказва, че тея Осрами илядят, пък били те и Н4 Освен това, по нашия край Филипсите са меко казано дефицитни и се налага да ги поръчваме от братска София. Иначе наистина трудно бих се осмелил пак да сложа Осрам куул блу. А на дългите съм с Осрам Силвърстар и те държат засега, ама тях почти не ги включвам

Не на последно място е да не се пипат тея гадинки за стъклото при монтиране
    Това да не се пипат с пръсти според мен е пълна глупост.Аз като ги сменях си играх доста време с тях и вече като ги монтирах ми казаха че нетрябва да се пипат,ама си светят та знаели се.
    Alfa 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от ferkata
      ...Това да не се пипат с пръсти според мен е пълна глупост.Аз като ги сменях си играх доста време с тях и вече като ги монтирах ми казаха че нетрябва да се пипат,ама си светят та знаели се.
      Абе ти за всеки случай избягвай да ги пипаш Особено след като са по 20 лв парчето някои
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Това да не се пипат с пръсти според мен е пълна глупост.
        Не се заблуждавай. Не е глупост - и си важи за всички видове крушки Доказано е.
        ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
          Това да не се пипат с пръсти според мен е пълна глупост.
          Не се заблуждавай. Не е глупост - и си важи за всички видове крушки Доказано е.
          Незнам приятел аз ти казвам какво напрвих,разбира се незнаех,че нетрябва да се пипат.Но ги опипах хубаво и то всичките.
          Alfa 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
            .........Осрам имат доста по-кратък живот ...

...... Освен това, по нашия край Филипсите са меко казано дефицитни и се налага да ги поръчваме от братска София.........
            И аз съм съгласен че Осрам имат доста кратък живот. По неволя преди 3 месеца си купих някакви за по 15 лв парчето и наскоро едната сдаде багажа.

Е как са дефицит в бургаско има поне 5 места да си ги закупиш просто няма отстъпка Тия дето ги ползвам Вижън + са около 50 лв а тия с трите цвята са 65-70. Тва блу вижън май беше около 45 лв. Ти както често си в Бургас звънни и ще ти покажа магазините в нашево гарода, и после
            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

в ebay са лед и са на доста добра цена http://www.ebay.com/itm/302162429906?ul_noapp=true

Comment

Първоначално публикувано от Маргарит Покажи съобщение
                в ebay са лед и са на доста добра цена http://www.ebay.com/itm/302162429906?ul_noapp=true
                Сложих подобни наскоро.Може би никога няма да изгорят,но светят в пъти по слабо и пак се върнах към оригинала.Не се сещам,къде ги захвърлих,бих ти ги подарил.
                Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Взимате ей такива и няма ви горят карат над 2 години....изпробвано лично !!!
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                  sigpic

Comment

http://www.ebay.com/itm/191408657309...%3AMEBIDX%3AIT

Тези са класиката.
                    Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                    Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                    Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

аз няма да карам на габарити

Comment

Първоначално публикувано от Маргарит Покажи съобщение
                        Тия не вършат работа - светят в много направления излишно

Comment

Абе на кой му пука какви са габаритите, никой не разчита на тяхната осветеност, всеки кара на къси и това е важното. Иначе както и да светят габаритите е все тая, важното е като те спрат от КАТ да видят, че свети нещо.
                          Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                          Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                          Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                            Абе на кой му пука какви са габаритите, никой не разчита на тяхната осветеност, всеки кара на къси и това е важното. Иначе както и да светят габаритите е все тая, важното е като те спрат от КАТ да видят, че свети нещо.
                            Защо? Има такива светещи в двете необходими посоки с по-голяма мощност и можеш да ги ползваш като дневни

Comment

Покажи да ги видим.
                              156 2.0TS

Comment

Точно затова влязох.....
                                Късите са ми ксенон. Супер светят, но понеже са включени НОНСТОП, като дневни и за около година изгарят.

Първо ми е проблем да сменям ксенон насред път, второ ми идва скъпичко и трето-взе да ми писва...

Въпросът ми е:
                                Кажете някакъв лед за ГАБАРИТИ, да се ползва за ДНЕВНИ и да е с ЛЕСНА ПОДМЯНА.
                                И ксенона на къси да го вкл. само нощем.
                                sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Working...
                                X