Първоначално публикувано от trustworthy
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крушки за габаритите на 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ferkata...Това да не се пипат с пръсти според мен е пълна глупост.Аз като ги сменях си играх доста време с тях и вече като ги монтирах ми казаха че нетрябва да се пипат,ама си светят та знаели се.Особено след като са по 20 лв парчето някои
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от TinotoПървоначално публикувано от ferkataТова да не се пипат с пръсти според мен е пълна глупост.Не се заблуждавай. Не е глупост - и си важи за всички видове крушки
Доказано е.
Alfa 156 1.8 TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy.........Осрам имат доста по-кратък живот ...
...... Освен това, по нашия край Филипсите са меко казано дефицитни и се налага да ги поръчваме от братска София.........
Е как са дефицит в бургаско има поне 5 места да си ги закупиш просто няма отстъпкаТия дето ги ползвам Вижън + са около 50 лв а тия с трите цвята са 65-70. Тва блу вижън май беше около 45 лв. Ти както често си в Бургас звънни и ще ти покажа магазините в нашево гарода
, и после
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Маргарит Покажи съобщениев ebay са леди са на доста добра цена http://www.ebay.com/itm/302162429906?ul_noapp=true
Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Маргарит Покажи съобщениев ebay са леди са на доста добра цена http://www.ebay.com/itm/302162429906?ul_noapp=true
Comment
-
Абе на кой му пука какви са габаритите, никой не разчита на тяхната осветеност, всеки кара на къси и това е важното. Иначе както и да светят габаритите е все тая, важното е като те спрат от КАТ да видят, че свети нещо.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеАбе на кой му пука какви са габаритите, никой не разчита на тяхната осветеност, всеки кара на къси и това е важното. Иначе както и да светят габаритите е все тая, важното е като те спрат от КАТ да видят, че свети нещо.
Comment
-
Точно затова влязох.....
Късите са ми ксенон. Супер светят, но понеже са включени НОНСТОП, като дневни и за около година изгарят.
Първо ми е проблем да сменям ксенон насред път, второ ми идва скъпичко и трето-взе да ми писва...
Въпросът ми е:
Кажете някакъв лед за ГАБАРИТИ, да се ползва за ДНЕВНИ и да е с ЛЕСНА ПОДМЯНА.
И ксенона на къси да го вкл. само нощем.sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
Comment